Татяна Йотова | Поети с китара


Поети с китара

[ сайт за бард култура и авторска песен ]

Татяна Йотова

Публикувано от Пламен Сивов на September - 24 - 2010

Татяна Йотова по професия е учител по Български език и литература, а по потребност – бард. Тя е родена на 02.02.1961г. в град Айтос, където живее и работи в СОУ “Христо Ботев”. Завършила е Софийския университет – специалности Българска филология и Педагогическа психология. Има двама синове – Мартин и Делян. Автор е на 10 поетични книги, три от които – за деца. Албумите и с авторски песни са два: “Закъсняла молитва” и “Песента на токчетата”. Те съдържат 29 песни за любовта и приятелството, за ценните неща в живота. Татяна е автор и на сценарии за театрални пиеси за деца и за възрастни. Обича пътешествията и срещите с добрите неизвестности.

Видео (от Hulite.net)

Аудио (от Hulite.net)4 отговора на “Татяна Йотова”

 1. boyko54 says:

  Пламене ! Браво бате ! За първи път – такъв профил ! Мисля , че Танчето напълно го заслужава !Удоволствие е да я слуша човек.!

 2. Мартин says:

  Татяна Йотова от Айтос представя своето поетично-песенно творчество в град Пазарджик на 5. 11. 2010г., петък, от 17.00 часа в Литературния салон на ул. “К. Величков”, №43. Татяна е учител по професия, а по потребност – бард. Тя е автор на поетични книги за деца и възрастни, на два диска с песни за любовта, приятелството и още ценни неща в живота, на сценарии за постановки и… Заповядайте на кратък лирически отдих.

 3. Светла says:

  Сърдечни поздрави, Татяна! Щастлива съм, че открих музиката ти. Тя ме зарежда с настроение и прави деня ми по-ведър. Прекрасните ти, изпълнени със съдържание стихове, звучащи под акомпанимента на китарата и мелодичният ти глас са изключително въздействащи! Светла Москова

 4. Наталия says:

  Прекрасна поезия, прекрасни изпълнения! Докосната сте от Бога, скъпа Татяна! Колежке, мила, бъдете здрава и пишете все така вдъхновено!! Поздрави и най- сърдечни пожелания за вас и близките ви и хората, които обичате! Вие огрявате с музиката и любовта си всечко и всечки, които ви познаят!

Отговори
видео

тагове

ВръзкиЗа този сайт

Този блог се поддържа от Пламен Сивов. За връзка с мен, вижте страницата Контакт.